• You dream it, we ship it

    Transforming your visions into reality. Experience creativity, precision, and excellence in every delivery. Dream with us today!

    Learn moreGet a quote

Reliable shipping service since 1993. We are not just shipping containers . We are shipping dreams.

Auto Transport van Los Angeles Naar Nederland

Het transporteren van een auto van Los Angeles naar Nederland is een proces dat een grondige planning en expertise vereist.
Bij PVL Car Logistics zijn we gespecialiseerd in het veilig en efficiënt verschepen van voertuigen vanuit de Verenigde Staten naar Nederland.

Auto Transport van Los Angeles Naar Nederland

Hier zijn enkele belangrijke aspecten waar we rekening mee houden:

Deskundige Logistiek

1. Verscheepmethoden

Wij bieden zowel RoRo (Roll-on/Roll-off) als containervervoer aan, afhankelijk van de voorkeur van de klant en de bescherming die nodig is voor het voertuig tijdens de reis.

2. Documentatiebegeleiding

Ons team assisteert bij het verzamelen en voorbereiden van alle vereiste documenten voor een soepele overgang door douane en verzending.

Voorbereiding van het Voertuig

Inspectie en Voorbereiding

We kunnen helpen bij het uitvoeren van een grondige inspectie van het voertuig voor verzending, zorgen voor de juiste voorbereiding voor veilig transport.

Verzekering en Bescherming

We bieden opties voor transportverzekering om ervoor te zorgen dat het voertuig tijdens het transport beschermd is.

Douaneafhandeling en Belastingen

Deskundige Begeleiding

Ons team is bekend met de douaneprocedures en belastingen die van toepassing zijn op het importeren van voertuigen naar Nederland. We bieden begeleiding om de processen soepel te laten verlopen.

Tijdlijn en Coördinatie

Planning en Coördinatie

We coördineren de logistiek om ervoor te zorgen dat het voertuig op tijd en in goede staat op de gewenste locatie in Nederland aankomt.

Vertrouw op PVL Car Logistics

Bij PVL Car Logistics begrijpen we dat het verschepen van een auto van Los Angeles naar Nederland een complex proces kan zijn. Vertrouw op onze expertise en ervaring om dit proces soepel en probleemloos te laten verlopen.

Neem Contact Met Ons Op

Neem vandaag nog contact op met ons deskundige team bij PVL Car Logistics voor een betrouwbare, professionele en naadloze ervaring bij het verschepen van uw voertuig van Los Angeles naar Nederland.

Auto Transport van Los Angeles Naar Nederland

Aankoopbegeleiding Auto & Motorfiets vanuit Zuid-Californië

Aankoopbegeleiding Auto & Motorfiets vanuit Zuid-Californië

  • Lokale Expertise: Ons team beschikt over een betrouwbare contactpersoon in Zuid-Californië die ter plaatse de auto’s inspecteert, controleert en het volledige aankoopproces begeleidt. Deze persoon is goed bekend met lokale marktomstandigheden en staat klaar om u te assisteren bij het vinden van het juiste voertuig.

Deze persoon in Zuid-Californië biedt deskundige begeleiding bij het inspecteren van potentiële aankopen, zodat u met vertrouwen uw keuze kunt maken voordat het voertuig wordt verscheept naar Nederland.

Zeevracht Transport Van Amerika Naar Nederland

Deskundig Advies en Ondersteuning

Wat je ook kiest, het importeren van een auto uit Amerika vereist gedegen kennis van het proces en de wet- en regelgeving in zowel Amerika als Nederland. Ons team biedt deskundig advies en ondersteuning om je te begeleiden bij het kiezen van de meest geschikte methode voor jouw specifieke situatie.

Op Zoek naar een Amerikaanse Occasion / Auto Importeren uit Amerika

Bij het importeren van een auto uit Amerika naar Nederland zijn er verschillende kosten waarmee rekening moet worden gehouden.
Het proces omvat meerdere aspecten die invloed hebben op de totale kosten van importeren.

Basis Kosten bij Import

De basis van importkosten omvat aspecten zoals aankoopprijs, transportkosten van de Verenigde Staten naar Nederland, invoerrechten, btw en BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen). De aankoopprijs van de auto zelf, transportkosten over zee, en de invoerrechten zijn enkele van de initiële uitgaven.

Invoerrechten en Belastingen

Invoerrechten worden berekend op basis van de waarde van de auto en variëren meestal tussen de 6% en 22%, afhankelijk van het type voertuig. Voor bepaalde voertuigen zoals oldtimers ouder dan 30 jaar gelden soms lagere invoerrechten of zijn ze zelfs vrijgesteld.

Daarnaast is er de BTW die standaard 21% is, maar dit kan ook verschillen voor specifieke voertuigen. De BPM, die gerelateerd is aan de CO2-uitstoot, wordt ook berekend bij de invoer van een auto.

Aanvullende Kosten

Naast deze kosten kunnen er aanvullende uitgaven zijn, zoals transportverzekering, cargadoorskosten voor het uitladen en afhandelen van de invoerrechten, en kosten voor de RDW-keuring voor toelating op de Nederlandse wegen.

Impact van Specifieke Factoren

De uiteindelijke importkosten worden ook beïnvloed door verschillende factoren, waaronder het type voertuig, de leeftijd, CO2-uitstoot, de waarde bij aankoop, en zelfs eventuele aanpassingen die nodig zijn om aan Europese normen te voldoen.

Deskundig Advies en Begeleiding

Het importeren van een auto uit Amerika kan complex zijn, maar met de juiste begeleiding kan dit proces soepeler verlopen. Wij bieden deskundig advies en begeleiding om inzicht te geven in de totale kosten en om het importproces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Op Zoek naar een Amerikaanse Occasion / Auto Importeren uit Amerika

Jouw Droomauto Wacht Op Jou

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw zoektocht naar de perfecte Amerikaanse occasion te beginnen!